Κατηγορίες πάγκων μπάνιου

Πάγκοι μπάνιου που χρησιμοποιούνται είναι τριών κυρίως κατηγοριών:

Πορσελάνης

Οι πάγκοι πορσελάνης με ενσωματωμένο νιπτήρα, διατίθενται σε λευκό χρώμα με πολλούς σχεδιασμούς, σε διάφορα πλάτη και μήκη. Διατίθενται με ή χωρίς έπιπλο.

Μαρμάρου

Οι πάγκοι μαρμάρου με ενσωματωμένους νιπτήρες, διατίθενται σε αρκετά χρώματα με πολλούς σχεδιασμούς, σε διάφορα πλάτη και μήκη. Διατίθενται με ή χωρίς έπιπλο.

Ομογενείς πάγκοι

Όπως από τεχνογρανίτες Quartz και τεχνομάρμαρα για τέλεια λύση χωρίς συμβιβασμούς. Διατίθενται με ή χωρίς έπιπλο.

Οι ομογενείς επιφάνειες, έχοντας την ιδιότητα να συγκολλούνται μεταξύ τους χωρίς κανέναν απολύτως αρμό, επιτρέπουν την κατασκευή οποιουδήποτε μήκους και πλάτους πάγκου, με ή χωρίς ενιαία πλάτη, με ή χωρίς ενιαίο ή ενιαίους νιπτήρες. Επειδή δεν υπάρχει κανένας απολύτως αρμός σε ολόκληρο τον πάγκο και επειδή τα ομογενή υλικά είναι μηδενικής υδατοδιαπερατότητας, δεν “ποτίζουν”, δεν “βάφουν”, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών, μικροβίων και βακτηρίων.
Σε περίπτωση ζημιάς επιδιορθώνονται επιτόπου, χωρίς αποξήλωση ή άλλες επεμβάσεις στα έπιπλα του μπάνιου.
Είναι ακριβότεροι από τους πορσελάνης και μαρμάρου, αλλά και η ποιοτική διαφορά τους είναι αγεφύρωτη. Η εγκατάσταση ενός ομογενούς πάγκου είναι μια επένδυση με σίγουρη απόσβεση, τόσο λόγω της ποιοτικής υπεροχής του όσο και λόγω της μακροχρόνιας εγγύησης.

This entry was posted in Πάγκοι μπάνιου and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *